B&W day


The darkness can hide everything

Gårdagen: bakning, springtur & sist pokerkväll inkl. charader och sanning eller kånka. 
Idag gör jag inget speciellt. Skulle egentligen jobba idag efter fem men de sa att jag inte behövde. Så nu sitter jag själv hemma och måste ta tag i allt. GLAD PÅSK.

Yesterday

 

Alla kan inte vara bra på allt...

Bilden förklarar ju vad jag har hållit på med sen jag vaknade... Bara visste att något sånt här skulle hända. Nu kan jag inte ge de till Alida för hon fyller år, om hon nu inte gillar lite hårda och brända muffins hehe... 

Ska snart dra ut på springrundan, ses!

It's okay not to be okay.

Dagen har varit som en berg-och dalbana. 
Idag hade vi som sagt fajansbarnen, inte så värst jobbigt som jag trodde. Fick två helt okej ungar, fast den ena va lite extraordinär: "jag brukar smälla leksaker på fritiden"... Men men, gick sedan på en fotorunda med Viki och begav mig efteråt mot tågstationen för att åka till Gbg. Körde laserdome där med min chinese-trupp och återvände hem på kvällen. 
 
Imorgon blir det lite löpning med några polare, träna på sportlife också(?) och sedan pokerkväll.
Låter som en helt bra start på lovet.

Fräscht

Att ta en dusch direkt efter träningen... asgött! Känslan efter träningen är så himla oslagbar och man känner sig glad efteråt. Ska nu ta och testa Sportlife i en vecka och sedan blir det att köra på löprundor utomhus. Ska skaffa gym-kort efter höst, måste ju trots allt spara lite pengar! 

Damm

Skulle va mycket bättre om bordet inte var där men nu är den där...
Soft dag idag, först tyska, lunch och sist matte. Inte särskilt många som kom, inte ens mer än halva klassen var på den sista lektionen. Men jag är så duktig av mig som går dit! 
Ska träna senare på Sportlife med Vivi, men nu är jag tvungen att fixa hennes bloggdesign.... Peace out!

A+B=C

Sista matchen av säsongen är nu avklarad och äntligen behöver jag inte sekka några fler gånger denna terminen, även fast det var liiiite kul.
 
Kände mig lite lagom forever alone i skolan under de två långa rasterna vi hade, men skönt ändå att ha lite tid för sig själv (eller vad man nu ska säga). Imorgon slutar vi tidigt eftersom det är någon lärar konferens -> två lektioner har jag då, tyska och matte(som ej är obligatorisk men jag ska gå på den ändå) Ska kanske träna efter, får se om det blir av.

People judge too often and too soon

Kommit halvvägs med min engelska uppsats, sen är det bara tre uppsatser kvar. 
Skolan var inte så värst tråkig eller rolig, helt OK var den. Det finns typ inget mer att berätta.
Och på tal om ingenting... känner att jag vill ha ett jobb som verkligen är roligt och där det inte är så mycket kommunikation, för jag är väldigt dåligt på det hehe
Vill sova nu, gooodnatt!!

Spring is coming


Brightness

Idag har varit en perfekt dag för en liten fotopromenad så jag tog med min kamera ut på en sväng. Efteråt drog jag till restaurangen och käkade sushi som mamma hade gjort, mums! Inte gjort särskilt mycket förutom det, ska ha fystest imon på idrotten, taggar verkligen...
 
Bara några dagar kvar till påsklov! Har redan några aktiviteter för det. På torsdag drar jag till Gbg för att köra laserdome med min chinese-trupp, på fredag blir det en mini-fest i lilla edet och måndag nästa vecka är det pokerkväll! Ska även pressa in några löprundor och kanske gym. Ska bli gött!

Sport sport sport

Både igår och idag har varit fulla med aktiviteter. Igår så var det skol-SM i falkhallen för volleyboll, drog dit och kollade efter kemi provet. På kvällen var det pokerkväll hos Vendela, sov över där med Alida. Idag så skulle jag egentligen ha åkt till Gbg men försov mig och var kvar hos Vendela, min mobil dog -> mamma blev så orolig för jag inte svarade. Hon var nära på att ringa till polisen om jag inte kom hem innan åtta idag... Har nog lärt mig en läxa för den här gången. 
 
Fortsatte vidare till Strand Hälsan - pågick en roddtävling och V hade fotojobb där så jag och A bara hänkade på. Käkade mat i restaurangen och sedan volleyboll SM-kval, såg på när Veronika spelade. Helt okej helg ändå. Imorgon blir det att försöka göra klar en massa inlämningar... mindre roligt.

Svettigt

Kom precis hem från en svettig träning, inte så många som kom men det var skoj ändå. Ska alldeles strax duscha, efter att badrummet har blivit ledigt. Sedan ska jag plugga till kemi prov, kan verkligen inte så jätte mycket. Får hoppas på det är mer teoretiskt än praktiskt. För övrigt har jag haft en ganska bra vecka. 
 
Måndag - slapp, kanske var hos Vivi men minns inte. Tisdag - pluggade med Alida efter skolan och sedan blev det basket. Onsdag - prov och sen filmmys med mig själv. Torsdag - inspirationsdag, massa föreläsningar av ingenjörer, och sist basket. Imorgon efter skolan blir det pokerkväll hemma hos Vendela, mysigt värre. 
Ska köra lite styrka nu, adios amigos!

Nattpigg eller vad

Kör på en rejäl gammal bild...
Klockan är strax ett och jag sitter i mitt rum och lyssnar på musik samtidigt som jag pluggar inför kommande kemi prov som är på fredag. Igår gjorde jag ett biologi prov som handlade om genetik & genteknik, gick åt skogen. Kan helt enkelt inte göra något åt det för tillfället. Ska nu satsa lite till på kemin innan jag går och lägger mig, gonatt.

Blue

Ville bara visa er ett av de plaggen jag beställde, den blåa västen! LOVINGCLOUD.BLOGG.SE