“The key to change... is to let go of fear.”


Warmth


Time flies.

Fattar inte varför jag vaknat tidigt tre dagar i rad nu, på helgerna också! Snacka om tortyr för en människa som verkligen älskar att sova... Dagen började då med att jag fick vakna åtta för att vi skulle flytta ALLA möbler till det nya huset och ja, väldigt ansträngande var det men det var det värt! Jobbade lite innan också, ganska chill.
 
Sitter på golvet i lägenheten och skriver, finns tyvärr inget internet, el eller vatten där så jag passar på lite. Kommer inte kunna klara mig utan internet i en månad, det är ju för fan mitt liv! Ni får ha de bra, tschüss.

Slappar.

Medan alla andra håller på att flytta och sånt skit så sitter jag här i min ensamhet och slappar, faktiskt väldigt skönt må jag säga. Solen är framme och det är bara så jäkla gött att slippa göra något.


Pics with my phone


Good job guys

Har som sagt varit i Lidköping och det var fan i mig ingen liten trip det! (två timmar har jag för mig att det tog) Var där och kollade på när de andra i klubben körde match mot Lidbas.
Vi körde till donken innan vi fortsatte resan hemåt, åt två cheese och 20bitar McNuggets, inte bra det... Drog även till MAX på vägen dit och beställde en cheese, lyxshake och äpplen, snacka om nyttigt asså! 

Hallelujaaah

ÄNTLIGEN höstloooooov!
Har inte bloggat sen... igår på morgonen så jag tänkte att jag skulle blogga lite innan jag drar mig mot torggrillen. 
Igår gjorde vi vårt sista prov innan det blev lov och jaaa vad ska man säga? Det gick väl sådär för mig. 
Drog till restaurangen efter skolan och sen åkte jag med mamma till det nya huset, ascoola tapeter har vi! Ni får inte se det förrän jag har flyttat in, vilket blir om två dagar hehe. Jobbade igår och idag ska jag kolla på när våra kära lagkamrater spelar match i Lidköping. Ska nog ta med mig kameran också. Vaknade faktiskt med kramp i låren(?) och det var inte alls kul kan jag säger er...
 
Och jag måste nog börja byta om och allt shit, ska träffa Twinie tio i, tror jag det var. Men ha de så gött! 
(Kanske bloggar lite senare)

Pigg som attan

Hello alla vänner! Kan ni fattar att jag är uppe så här tidigt? nej inte jag heller. Vi ska ha biologiprov idag och jag och Vivi pluggade nyss istället för nån dag innan, vi är världssmarta. Vi körde basket istället för att plugga, det var det värt! Så nu har Vivi gått och lagt sig för att sova i nån halvtimme och jag ska nog också dra nu, är jävligt trött faktiskt, fast pigg samtidigt! Behöver mer sömn för att klara av alla de no-lektionerna vi kommer ha de sista timmarna... har bara sovit i 2-3 timmar men ääääh, vad gör det egentligen?

Flipping my hair


Don't love life right now

Såhär känner jag mig just nu
Har jag sagt att jag ska ha biologi prov på fredag? japp, det har jag. Det är så jobbigt att plugga till den, allt sätter sig inte och jag får sån lack!! Men men, snart är det över och då blir det höstlov! Har planerat att jag ska dra till Gbg med några kära vänner och shoppa där och en annan gång dra dit igen och hänga med min syssling! Länge sen man såg honom, kul att iaf kunna umgås på lovet! 
Ska fortsätta plugga, sen kanske städa lite och jag måste även fixa en affisch till min morbror, kul liv jag har.

Plugg

Hello kära vänner! Sitter just nu i bibblan och pluggar på biologin! Medan jag håller på med det så passar Vivi på att ta en tupplur...


Smart jävel som glömmer...

Är jag smart eller bara smart? Glömde min mobil i en kompis bil innan när han skjutsade hem mig från basketträningen och nu är jag tvungen att använda min gamla mobil tills imorgon... Blir visst ingen musik i öronen när jag ska på väg till skolan då, suck. OCH för er som försöker kontakta mig på mobilen, don't contact me! 
 

Fula som få

Har varit med VIvi ända sen vi slutade skolan och vi har "pluggat" på tyskan, har gått ganska bra hittills fast fastnat lite har vi också gjort... Ska snart på basketträning också, ännu mer TAGG!

Just wanted to show you the beautiful me

Frågar ni vad jag ska föreställa? Don't know either. Slängde på mig något och så blev det bara så.
Sitter just nu i uppehållsrummet och kollar på medan de andra spelar biljard och själv sitter jag bara på en av bänkarna och håller på att dö av uttråkighet... Vill inte spela biljard, är för dålig på det. Längtar så jävla mycket till basketträningen, alltid veckans höjdpunkt för mig! ;)

Can't stop thinking 'bout you.

Ska snart dra till fiolen och spela lite på en läxa som jag fortfarande inte har övat på, känns ju lagom bra. Har haft en soft skoldag idag men är skittrött, känner för att sova när som helst! Fy vad lat jag är, måste verkligen göra något åt det... Kanske börja springa varenda gång jag känner mig trött? En väldigt bra idé ändå, förutom att jag alltid känner mig seg i kroppen hehe... 
Ska iaf ta och fixa den där dumma läxan nu, hejdå folket!



LOVINGCLOUD.BLOGG.SE