Byter blogg

[ Tryck på bilden för att komma till den nya bloggen ]
Blivit trött på detta bloggnamnet så jag byter blogg till en lite mer "personlig" bloggnamn.
See ya på den andra bloggen!

Double Trouble

Efter jag slutade jobbet igår så umgicks jag med Twinie hemma hos henne. Sov över och vi spenderade nån timme på Långås marknad där jag köpte lite glajjor, såsom kepan ni ser på högra sidan av bilderna. Drog hem till mig efteråt. Spelade lite kort med mina nyinköpta XXL kort och knäppte några bilder i trädgårn efter. Testade det nya stativet jag fick av Vivi i förväg och ja, perfa väder var det också.

Palladium


A summer day

Idag efter lunch skaffade jag och min syster äntligen gymkort till Sportlife. Så, från och med nu ska både jag och hon vara effektiva med träning (hoppas jag) Efteråt mötte jag upp Elin, min klasskompis. Vi käkade pizza och sedan drog till Grand för lite dessert. Blev mycket snack om allt möjligt och det var en avslappnande eftermiddag. 
Just nu har jag bara lust och sova... Men nej, ska ta och läsa lite manga. Herråååå.
 

Regal

Denna klocka köpte jag för nån dag sen inne i Ur&Penn. Kostade mig 249 spänn, rätt så billigt ändå! 
Har ledigt lite på förmiddan innan jag ska börja jobba, vet inte om jag ska dra till stranden eller stanna hemma i trädgårn, svårt beslut det. Jag tror inte jag orkar dra till stranden så det får bli hemma, haha. Är en riktig latmask men äääh, ska ändå ha träning där på tisdag. Ha de så gött folks! 

An elephant

Mitt favvo-plagg denna sommarn. Kommer från H&M!

Der Dom

 

Grattis din dumma häst

Idag fyller min Twinie år, grattis till dig!
 LOVINGCLOUD.BLOGG.SE