Selfies

 

If I could be your superman

 

Nytt in

 
Det var de enda sakerna jag fick med hem från Gbg idag, köpte de från H&M. Drog dit med Viki, och ja, måste påpeka att vi två har helt olika klädstilar och det var svårt att hitta nån butik som båda gillade. Eller jo, H&M kanske. Men det var åtminstone kul att bara gå runt lite haha. Ligger på sängen och känner mig helt slutkörd just nu.
Ska läsa lite manga innan jag går och lägger mig, herrååå.

Tjockar

Efter lunchen träffade jag Vivi. Vi åt glass, gick runt stan, åt hamburgare på Burger Inn & sist så hälsade vi på Rita. Ganska avslappnande dag. Tänkte egentligen dra till basketen efter glassen, men vi skulle spela vid stranden och det hade jag inte större lust till. Satte innan och åt lite fruktsallad, var så himla snäll och gjorde en skål till min lillebror med. Och för nån dag sen gav jag en till min syrra för hon ville också ha och jag orkade varken dela eller göra en ny till henne, så hon fick min. Onödig information men aja. Ska väl ta och hitta på annat, see ya.

Worth my attention

Inte skrivit så mycket på bloggen, men det tar verkligen på krafterna när man jobbar. Orkar knappt göra nånting efter att jag kommit hem från jobbet. Sitter bara vid datorn och kopplar av eller så sover jag tidigt. Imorgon får jag förhoppningsvis lite ledigt efter lunch, och då ska jag spela basket! Gött man ändå får lite motivation, annars skulle jag vara helt slutkörd nu! Eller jag är redan det, märkte imorse att jag hade påsar under ögonen... icke bra!
Ska nog lägga mig snart, godnatt. 
 
UPDATE: har ändrat lite på headern och profilbilden, tyckte det var dags att byta! Kanske för simpelt men det är allt jag orkar göra just nu...hehe

Nostalgi

Bild från 12 April 2012.
 
 

Tröttheten

Är så himla trött på att sommarlovet bara består av jobb, jobb, jobb... Bryr mig faktiskt inte så mycket om jag tjänar pengar på detta. Jag har lust att bara sova bort hela sommarn. 

Alhambra

 

Lugn lördag

Nu när det är stängt i restaurangen pga midsommar, så passade jag på att ta fram gitarren som jag inte har rört på ett halvår och nu, ska jag läsa andra delen av 'Kejsaren'. Kan inte få nog av den! 
 
Gårdagen spenderades iallafall med familjen och vänner, vilket var underbart. Glad midsommar gott folk!

Wonderful place

Sorry att jag inte har andra bilder än från Berlin, men har lite bildbrist just nu då jag inte har gått ut och fotat så mycket!
 
 

Nya inköp

Efter lunchen var slut drog jag till Lindex för att köpa dessa kläder ovan. Kändes väldigt skönt att få byxor köpta, behövdes verkligen. Runt sextiden var det äntligen dags för basketträning! Inte gått dit sen jag åkte till Berlin, och vilken härlig känsla! Och en sak till, jag har äntligen monterat mitt skrivbord som också stått där helt opackad sen Berlin resan. 
 
Dålig kvalité på bilden, men aja.
 
 

Bastuholmen

SOMMARLOV!! Borde man vara glad eller inte...? Har inte haft nåt skoj för mig för jag började jobba redan direkt efter vi fick sommarlov. Vår klass hade en grillkväll på Bastuholmen i måndags innan avslutningen. Vi grillade, lyssnade på musik, körde kubb, och sist så grillade vi marsmallows. Det var mysigt! 
 
Och nu måste jag gå och lägga mig så jag orkar gå upp imon. Ska jobba... Hejdååå.

Soon soon soon

Imon är det näst sista dagen innan vi slutar skolan, så himla härligt!

Mys med vänner

Sen jag kommit tillbaka från Tyskland har jag bara tagit det lugnt i ett par dagar. Sen i torsdags har vi haft besök av våra vänner från Gbg för vi skulle göra en överraskningsfest åt min syster och en till som fyllde år i Juni. Ganska lyckat blev det om man bortser från att min syrra redan visste det var något på g så det blev inte nån överraskning direkt. Men iaf, de var här till lördag och sen åkte alla till kinesiskan. De skulle hämta sina poäng för terminsprovet medan jag gjorde mitt. Fick 97 av 100, rätt så bra ändå för råplugg nån timme innan. 
 
Och idag chillade jag bara hemma hos min morbror för kusinen fyllde ett år. (enligt kinesisk kalender)

Gröna väggar

Landade igårkväll och hade inte speciell någon lust till att uppdatera där borta i Berlin när vi kom hem så sent hela tiden hehe. Det tar ju lite på krafterna. Men som sagt, är hemma, och det känns så himla underbart. (bortsett från att jag behövde jobba redan dagen efter...) Haft det jättetrevligt och gått en massa, vilket var ganska tröttsamt men fortfarande skoj! Önskar att jag kunde åka utomlands allt oftare. 
 
Idag har jag iaf hunnit jobba och fira mina syskons födelsedag, känns lagom kul då jag är det enda barnet som fyller i augusti. Men men, de tårtorna som min syrra hade gjort var jättegoda! Chilling out now, see ya.



LOVINGCLOUD.BLOGG.SE