Stars go down when the morning comes

Borde egentligen plugga men ja, det blev inte så. Satte och kollade på PLL och kikade runt på internet. 
Idag efter skolan gick jag till Vivi, vi kollade på film och jag somnade typ i början av filmen, var så himla trött! Vi drog sedan till basketen, match var det ja. Fick glass av Victor, det där blev den tredje för dagen... Och även choklad av Miro för att vi ställde upp som sekkar! Snälla lagkamrater jag har! Ska kolla på Running Man med min syrra, hörs.

Rädslan att ligga efter

Sen förra månaden har jag tänkt att natur-programmet inte var min grej och snackade med syv om detta. Som jag tidigare skrivit så sa hon att det var för sent att byta eftersom det har redan har gått en hel termin. Mitt andra alternativ är att börja på hösten, vilket betyder att jag tvingas gå om ett år. Eller, så kan jag välja att stanna kvar på natur-samhälle som är min inriktning inför andra året. 
 
Jag vet inte riktigt hur jag ska göra, det känns läskigt att alla mina vänner kommer ta studenten före mig och samtidgt är det läskigt att gå med de som är ett år yngre. Men häromdan så sade någon att det ännu inte var försent än, att byta då. När skolan fortfarande är gratis ska man ta vara på det. Om man sedan upptäcker runt 30+ åldern att man vill göra något annat, då jävlar kanske man borde ha tagit den chansen man fick i skolan. 
 
Just nu har jag ingen aning vilket alternativ jag ska ta, men har stämt ett möte med syv och jag ska testa på teknik-programmet nån dag och se om jag fortfarande vill byta. 

YMCMB

Börjar alltid lördagen med att åka till Gbg, inte så värst kul när man måste hinna med tåget runt 11. Kollade precis på två avsnitt av PLL från säsong 1. Tänkte ta en tupplur nu och INTE tänka på att lovet är slut om 1,5 dagar...

Wanties - Piercings

Har funderat på att skaffa dessa piercingar ett tag nu och jag dööör så himla snyggt! Just nu har jag fyra hål (tre vanliga och en conch) i öronen, men hade egentligen två till. En cartilage piercing som blev infekterad och var tvungen att ta ut för att läkaren sade det och en sådan vanlig nere vid öronsnibben som jag tog själv fast jaaa, blev också infekterad för jag var inte så bra med att rengöra örat. Ska nog ta ett till försök med att ta själv, inte cartilage såklart! Gör skitont att ta där uppe... 

Motivation på noll

Första gången jag kände mig skit seg på träningen. Ville inte röra mig eller ens snacka, så satte där helt ensam. Vet inte varför men all energi bara rann ur, det kanske beror på lovet? Kanske. Brukar vanligtvis inte känna mig seg men idag... Pallar verkligen inte att sitta hemma hela tiden. Har inte varit med nån alls och jag ska jobba imon också. Jag sitter uppe till 3-4 på natten och vaknar alltid runt 1 på eftermiddan, snacka om inget liv alls. 
 
nlflanögbcmdjaäcmvdasjdädeohröadn

Varför så svårt med rubrik...

Är rastlös. Ångrar lite att jag inte gick ut när det var som soligast. Sitter i mitt rum och lyssnar på musik och snart byter jag om till träningskläder. Har basket idag, och som vanligt är det jag som har nycklarna, känns lite mäktigt ändå. I tisdags kom det bara elva pers. och det gick så segt att jag knappt orkade röra mig. Får ta och klä på mig, måste ta och ladda på busskortet om jag ska kunna komma iväg till träningen! See ya. 

Missing title


Why so lazy

Det var tänkt att jag skulle plugga hela lovet men planer blir aldrig till om man inte tar tag i det. Jag har hela tiden sagt att jag kommer att plugga, men i slutändan blir det inte så. Det jag har gjort av halva mitt lov är att sitta vid datorn och kolla på massa serier, vilket inte är så bra... Det enda jag har checkat av från mina plugg är kemin som skulle lämnats in för länge sedan, men som sagt, bättre sent än aldrig. 
 
Fuck this, nu kör vi.

När man är som piggast


 

Våren, är du på väg snart?

Några enstaka bilder från idag.
För första gången på länge gick jag ut för att fota bara för att jag kände för det, dock gick jag inte så långt. Det var knappt 100m långt ifrån huset men jag blev nöjd ändå. Kunde inte motstå det fina ljuset som släpptes in genom mitt fönster så jag tog på mig kläderna och drog ut! Vilken härlig känsla att äntligen kunna ta upp kameran spontant utan att ha några planerade photoshoot. 
 
Filmade även in lite random, ska bara klippa och redigera videon så lägger jag upp den på bloggen när det är klart!

F*ckin perfect

Skickade precis in mina två kemi-uppsatser! Skönt att få det gjort och ja, är liiiite efter med inlämingar... Ska snart fortsätta med engelskan men det får jag ta ett efter jag tvättat håret, känns så äckligt med fettigt hår. 
 
Igår var jag som sagt på nån kinesisk nyårsfesti Gbg. Kan inte påstå att det var det roligaste jag varit med om men fint umgänge fick man allt! Eftersom alla vuxna skulle dra till disco eller vad det var, så fick vi barnen dra till en kompis tills de skulle komma och hämta oss. Kollade på film med Emelie (rödhåriga tjejen på bilderna) och vi kom hem runt halv sex på morgonen. Tänkte egentligen sova då men jag satte uppe och kollade på K-drama och vaknade inte förrän ett eller två. 
 
Bara älskar att fula mig på bilder...

Holiday

Idag är en bra dag för det är både helg och lov! Är så glad att vi äntligen får lite ledigt men det kommer NP och prov efter lovet, vilket är mindre bra... Första dagen spenderade jag den med Twinie. Det var egentligen tänkt att jag skulle dra till basketen men de som var ansvarig för träningen på fredagen kunde inte ta sig dit och så var jag redan framme, så jag drog till Vivi istället. Vi kollade på film och jag sov över för jag orkade inte ta bussen hem.

Nu är jag påväg mot Gbg för kinesisk nyårsfest, inte så kul men skit samma. Vi ses väl senare!


Valentine

Spenderade denna dag först med skolan där vi hade vanliga lektioner förutom på eftermiddan då det var föreläsning av en medicintekniker och sjukhusfysiker. Slutade två och satte lite i bibblan med Vivi och skulle egentligen plugga men blev till slut att kolla på roliga katter på nätet... Fick sedan skjuts av Janni till donken, gött som fan!

Vidare till träningen och där bjöds det på godis och choklad! (Jag, V, H & O hade köpt) Ooooch äntligen hemkommen från en go träning. Alla var så himla seriösa under matcherna och jag kunde inte bara dölja leendet, det allra bästa jag vet är att blocka andra haha
Måste ta och duscha nu, glad alla <3 dag!


Missing the warmth


Ich bin müde

Känner mig riktigt trött just nu, men måste duscha... Verkligen det jobbigaste jag vet. Imorgon är det alla hjärtans dag och jag har inga planer alls, eller jo, ska spela basket. Har gjort lite matte sen jag kom hem och sen har jag massor med inlämningar som jag inte har skrivit klart än... Ibland hatar jag mig själv för att jag är så lat. LOVINGCLOUD.BLOGG.SE