Running

Idag efter skolan var jag och Vivi hemma hos mig för hon skulle göra tårta åt hennes mamma som fyller år imon. Sedan var det meningen att vi skulle ha vår sista basketträning idag men vi kom inte in till hallen. Istället för att vänta på nästa träning, tog jag tag i det själv och drog ut på en löparrunda i stan. Blev 5.41km på 33min, den bästa sträckan jag har sprungit på den tiden! Nu ska jag göra några styrkeövningar och sedan duscha. Imorgon blir det äntligen Liseberg!!

Never fading, just been hiding.

Var som sagt hos Jessica innan, min kära barndomsvän som jag inte hade besökt på åratal.
När vi spelade gitarr, så insåg jag verkligen hur mycket jag egentligen saknade att spela gitarr... Vilken härlig känsla det var när jag fortfarande minns hur man spelade "River flows in you - Yiruma". Ska nog ta upp gitarren igen. Den här gången, inte för någon kulturskola, utan för mitt eget nöje.

Standing straight

Dagen började med nationella som sagt, gick väl sådär. Fick välja ett ämne jag skulle snacka om och fastnade lite ibland för jag kom inte på vad jag skulle säga. Orientering sedan. Sprang med Vivi, gick väl på kanske mer än en timme, men attans att vi fick en kontroll fel! Skönt att åtminstone få allt det jobbiga gjort.
 
Har suttit hemma hos Jessica ett tag, nu ska vi börja pluggaaaa. See ya.

Slightly taken by the sunshine


Gårdagens händelser på bild

Känner mig pigg även fast jag gick och la mig vid 3-4 inatt.
Sitter i köket och äter toasted bröd. Börjar skolan med att ha tyska muntliga, sedan bege mig vidare till orienteringen. Står att det ska regna idag, hoppas verkligen att det inte gör det när jag orienterar!

Klättra på träd

Längesen man höll på något sånt, skoj var det minsann.

Sitter på taket

Vivi ska allltid coola sig medan jag fjantar mig.

Söndag

Please don't kill me...
Idag har det verkligen varit en underbar avslut på veckan! På morgonen åkte jag till blomsterlandet med mamma för att köpa plommonträd. Sedan skjutsade hon mig till Friskis där jag skulle träna med Henkan, min goa polare. Tränade biceps och rygg, han pressade mig som faaaan... Men gött att man äntligen gymmar. Funderar på ett gymkort hos Friskis snart.
 
Glass hos Peggens och sedan iväg mot basketplanen för att öva lite. Efteråt begav vi oss mot årsmötet. Lyssnade på planeringar inför nästa säsong och fick även go mat och efterrätt! Jag och Vivi drog ut i det fina vårvädret när vi var tillbaka och tog massa kort, fick väl med några fina också. 
Önskar att sommaren kunde komma redan nuuu!!

My look


This is where you come in


Ferris Wheel

Har äntligen varit duktig av mig och lämnat tillbaka fiolen som jag skulle ha lämnat förra terminen haha. Känns gött att inte ha den hemma längre. Idag har jag jobbat, rätt så många beställningar kom men det gick bra ändå. 
Denna söndag och nästa vecka längtar jag. På söndag ska jag träna med Henrik innan årsmötet, sen på onsdag så åker jag till Liseberg med några i klassen och så kanske några till. Ska bli skoj att äntligen hitta på något roligt! 
 
Ska nog försöka göra klart min novell, orkar inte tänka på den längre. Chillin' out.

En härlig morgon

Morsning korsning! Softar lite nu när jag har sovmorgon till 11.55 för jag har gjort alla provdelar på tyska! 
Ska nog äta frukost snart och sedan städa lite här hemma. Ha de gött!

Precious one


My life

Hemkommen från basketen! Blev lite lugn träning med uppvärmning, övningar och sist matcher. 
Var klar med skrivuppsatsen NP innan tiden var ute, så passade på att hälsa på lite gamla lärare när vi ändå var där på vår gamla skola. Var faktiskt trevligt att snacka med de efter en så lång tid. De sista timmarna hade vi kemilabb och dissektion av kräftor, var väl sådär. Ska nu ta och äta, ses!

Privacy

Så jäkla jobbigt när ens pappa och lillebror tror det är okej att bara komma in till mitt rum utan att knacka först. 
Jag är faktiskt en tjej och behöver min PRIVACY FÖRFAN!! Som ex. igår, så gick min brorsa in till mitt rum när jag höll på att byta om, och det är INTE okej. Jag bryr mig inte om det är en familjemedlem eller inte, det är otrevligt att bara öppna min dörr sådär. HEJDÅ.LOVINGCLOUD.BLOGG.SE