Moon cake celebration

Firade månkaks-dagen, eller vad man nu ska kalla det, med släktingar igår. Och innan det var jag i göteborg och shoppade med kompisar. Det var egentligen tänkt att jag skulle passa mina kusiner men det blev inte så. Iaf, så hittade jag en stickad tröja från H&M, militärgrön skjorta från Gina tricot som jag diggar! Fick även en goodiebag därifrån för att jag handlade för mer än 300kr, that was good. 
 
Måste återgå tillbaka det jag höll på med, annars får jag inget gjort... hejdå!

Literally taken by books


Lunafly

 

Saddening

 
Idag innan jag stack till skolan fick jag veta att min gamla skolas kära idrottshall gick upp i brand. Och jag som hade tillbringat mina fem år där! Det här är verkligen tråkigt och bara för det nu så blir det ingen basketträning heller, Kultur och fritid försöker leta efter en lokal åt oss så vi kan spela, förhoppningsvis nästa vecka! Hoppas inte det blir skogstorp bara, då måste jag åka buss dit :(

Miss you guys ♥

 

Quantity not quality

Bara för vi ser så fina ut där...
Vet egentligen inte varför jag fortfarande är uppe, har beep-test imon på idrotten och jag måste sova! Hejdå.
Vet inte ens varför jag skriver det här hahaha

New shoes

 
Kom hem från göteborg för en halvtimme sedan och har inte gjort något vettigt, men ska börja med matteboken... 
Idag har jag haft kinesiska i gbg och köpte ett par nya gympaskor från stadium efter! Sedan åkte jag till hjällbo med syster och två andra kompisar för att äta mat. Det var egentligen tänkt att vi skulle testa på persisk mat men sen kom vi till fel ställe så det fick bli pizza där istället. Gott var det iaf!
 
De senaste dagarna har jag bara tränat basket och pluggat och lyssnat på massa med musik! Hade basket igår och imorse när jag vaknade så kände jag mig fit men efter gbg gick all den träning åt skogen haha 
Dags att börja plugga då, ses folket!

Like a dead fish

Fina Jessica...
I'm feeling like a dead fish right now, gonna sleep soooo....Goodnight everyone!

People

1. Ficka på stålboms idag med mor och syster och lite släkt.
2. Basketträning igår med dessa goa kamrater! Och Henrik som placerar sin hand nån helt annanstans...
3. Vivi som håller på att göra fula miner mot Erik under gårdagens matte-lektion.
4. Gjorde fiskbensfläta under matten igår på Jacob som han sedan tog bort direkt efter lektionen, verkligen snällt...
 
Bloggade ingenting igår förutom det där lilla men... ja, här kommer iaf ett inlägg!
Idag har jag tillbringat min tid på stålboms och varit upptagen med att plocka blåbär från vår trädgård! Allmänt soft var det idag och jag ska snart diska och sen duscha och sen plugga, typ. 
Tjingeling!

Hot, or not.

Sitter på en bänk i uppehållsrummet och lyssnar på John Mayer! Har en extra lång håltimma just nu och fördriver tiden med att sitta vid datorn... Hejdå!

Freeze


Tjena folket! Ännu en måndag där morgonen börjar med idrott. Denna lektionen hade vi något speciellt, nämligen break dance! Var inte det enklaste men det var verkligen roligt. Efter skolan bar det av mot kulturskolan, spelade fiol och hade läxa på en låt som jag inte hade övat på. Gick väl sådär men ska försöka bli bättre på det här med instrumentspelandet hemma! Förövrigt har jag inte gjort något mer, eller jo. Skrev klart min engelska uppsats! Skulle skicka ett sms till Linnea och skryta om detta men min mobil ville inte föra över de goda nyheterna haha... Så om du nu läser det här Linnea, så vill jag bara säga att jag inte ligger efter längre!! 
 
Ska nog plugga lite på kemin snart, efter att jag har hoppat i duschen!

Always be positive

Var i Gbg idag och hade kinesiska, inte världens roligaste men är tvungen att gå där för att min mamma tycker att alla kineser borde kunna kinesiska. Jag kan ju språket men är väl inte särskilt bra på den skriftliga delen... 
Jobbade sedan efter det, och sitter med min jacka på sen jag kom hem, för att jag inte orkar ta av mig den. 
Kanske sover snart, är rätt så trött faktiskt!

Don't kill me.

Haft basketträning innan och det var kul fast vi fick köra idioten två ggr vilket var mindre roligt... Idag följde H, A, O med till basketen för de ville testa på lite, nu har man iaf mer folk som man känner! Ett lite minus på det här är att vi spelar så sent, 19-21.00 Skulle vara bättre med lite tidigare men äääääh, är nöjd med det vi har just nu.
 
Håller på med kemin nu och skypar med Twinieee som ni kan se ovan! Ska nog plugga vidare, bye bye!

There's always something up


Fältarbete på biologin idag med, gick bättre än förra gången och vi fick med oss en massa prover som vi ska kolla på imon. Men imorgon ska vi ut till sjön(det vi undersöker) för att kolla på vattennivån. Och för att kunna mäta det behöver vi en båt men skolan har ingen... Får se om vi får tag på en så vi slipper hoppa i!
Drar senare till basketträning som börjar sju, innan dess ska jag bara ta det lugnt för är jäkligt trött just nu. Herrå!

Swim with your bare feet

Orientering, matte, biologi/fältarbete och sist simning. Detta är det som jag har gjort idag. Orienteringen gick bra, kom en ganska bra bit på matten, biologin gick det lite sämre på eftersom vi inte visste riktigt vad vi skulle ta prover på och simningen var helt underbart! Körde mer ryggsim än bröstsim, blev 1km! Var där med Vivi och Henrik, åkte sedan buss hem. Sitter just nu och kollar på Hannah Montana för tv:n råkade vara på disney channel *host* 
 LOVINGCLOUD.BLOGG.SE