Always the late one

Försov mig nästan idag, vaknade en kvart innan första lektionen började men hann ändå! Satte i seketariatet för andra gången och fyllde i protokollet, gick väl sådär, blev några småfel men det löste sig. Grabbarna var så nära, bara några poäng mer och de kunde ha vunnit!
 
Håller på att plugga inför engelskan, skulle egentligen gjort det innan matchen men satte med Elin och Shaimaa på 'På G' och drack espresso macchiato med karamell smak, underbart var det! Har nu iaf alla glosorna i hjärnan, inte så svåra att komma ihåg. Återstår bara texterna nu, ciao.

Feeling great

Sitter i bibblan och gjorde nyss fysik, är så jävla glad över att jag äntligen fattar fysik! Nu återstår bara engelska prov imorgon, kemi prov, matte prov och fysik prov innan jullovet, härligt. Måste plugga på engelska, knappt kollat igenom texterna eller glosorna... känns ju bra! Nej men jag hinner säkert komma ihåg allt, ses!

When laughing at nothing.

Idrott på morgonen, var helt okej fast lite tröttsamt. Fick tillbaka mitt fysikprov, blev nöjd med resultatet. Höjde mig med två 'bokstäver', det här går ju framåt! Var sedan med Sandra efter skolan, var i Kronan och snackade om allt möjligt. Rätt så gött att vara med de gamla då och då, saknar dem! 
Sitter just nu och tänkte faktiskt göra klart mattekapitlet men Tumblr förstörde det hela...
Drar nu då, ses!

Fuck, monday soon

Var ju ett tag sen! Eller aa, tre dagar för att vara exakt. Haft det förjävligt, bara jobbat hela helgen och inte nog med det så ramlade jag av cykeln. Fick lite blåmärken här och där, gör extremt ont + min cykel har gått sönder, styret vändes 180° och den svarta saken, eller vad det nu heter som sitter vid kedjan, gick av. Kul. 
 
Skola imon, inga skojiga lektioner förutom idrotten. Ska sitta i seketariatet på tisdag när killarna har match, blir alltså ingen träning då... men lika kul att kolla på match ändå! 

I can do better than that.

Hade svenska tal på morgonen, gick väl sådär förutom att jag tappade bort mig och fick improvisera. Blev sen fysik prov på eftermiddagen, gick mycket bättre än det förra provet och hoppas verkligen att det stämmer också.
 
Vi fick egentligen sluta efter provet men jag stannade kvar i skolan med Alida och drog efteråt hem till mig för att äta lite, sova och sedan ta bussen till träningen. Märkte att bollen inte riktigt gillade mig då, fick en boll i ögat och sen på huvvet, snacka om skillz. Är nu hemma och pluggar på tyska läxan, inte så svår men har inte börjat memorera dem än. Tar väl och uppdaterar imon om jag orkar, ses folket. 

Time to get some sleep

Tror nog det är dags för mig att sova, har muntligt framförande på svenskan imon och även fysik prov, kan väl hyfsat på båda. Hoppas verkligen inte att jag tappar bort mig mitt under talet eller blir alldeles nervös av blickarna jag kommer få när jag står där framme... Usch vilken kuslig känsla. Men aja, godnatt!

Jag finner inga ord för detta.

Läste precis en artikel om en kvinna som samlade på skeletter hemma i sin lägenhet, hon var tydligen nekrofil och det betyder att man har en sexuell attraktion till den döda människokroppen... Helt sinnessjukt! Förstår inte hur hon tänker när de skrev att hon drömmer om att komma in i ett bårhus och få tag i ett lik... det sjukaste jag läst på länge! Natthumor alltså.
 
Btw, någon som sett videon där riksdagsmannen och SD-toppolitikern Erik Almqvist kallar en tjej för hora och en berusad man för babbe lover? Fan vilket jävla svin, SD är absolut ingen bra parti. (inte för att jag tyckte de var bra tidigare eller något men aa...) Min syster visade mig nån video där de subbat en film från andra världskriget som är en parodi av krismötet hos SD, den var lite smått rolig så... jag länkar den nedan!
 
Artikel om kvinnan | Sverige demokraterna | En annan video om SD
 
 
 

Feeling lost

Hemma från träningen då, var helt okej bortsett från att min tumme gör lite ont. Var kvar lite efteråt och fick lite tips av Victor, ska tänka på de sakerna nästa gång vi har träning! Borde egentligen duscha och diska men jag orkar inte...
Skola imorrn då, börjar 9.40 rätt soft ändå. Och NEJ jag bryr mig ej om ni andra börjar 12.40, inte ett dugg avis!

Adorable light


FINALLY!

Dör av glädje, äntligen internet hemma!

Krångel hela tiden.

(skulle egentligen ha lagt upp detta igår men gick inte så... här har ni gårdagens händelser i "idag"-form)

Det var ingen skola idag så min morgon började med att jag vaknade innan nio, klädde på mig och drog ut för att springa en runda. Märkte att min kondition hade blivit bättre, blev inte lika mycket andfådd efter 6km wohoo!
Sprang sedan hem, ringde telia(ffd inget nätverk hemma, suger...), duschade och begav mig sedan mot torggrillen för att möta Alida och Twinie. Hade photoshoot med dessa två goingar, fick faktiskt rätt så bra bilder. Visar kanske imorgon om jag nån gång uppdaterar under hålan! See ya.


Balloons


Don't be afraid of your choices.

Sitter just nu i restaurangen och håller på med svenskan, ska ha ett muntligt framförande på torsdag och vi ska prata om nån trend vi har valt själva inför hela klassen. Snacka om roligt... Ska då prata om tumblr, yey. Ska fortsätta med min keynote då, ses folket!

Basket, my lifesaver.

Dagen har bestått av tre lektioner och två långa hålor i skolan, stack hem efteråt och tog sedan bussen hem till Twinie. Vi sov lite innan träningen och min kropp kändes alldeles för tung för att jag skulle kunna göra bättre ifrån mig när vi väl var där... Ska nu köra lite styrketräning hemma, ha de gött allesammans!
Blir förresten tyska prov imon, åh va kul.


Summer 2012
LOVINGCLOUD.BLOGG.SE