5 facts about me

1. Jag har ibland svårt med att delta i konversationer eftersom det finns dagar då jag inte känner för att prata. 
2. I'm short-tempered. Jag kan bli arg om min luva åker av när jag har på mig den. 
3. Jag kan gråta av frustation (bara för att jag har lust att slå någon men får inte)
4. Jag är ett manga-freak.
5. Jag har inga åsikter...

New look

Har nu fixat ihop en helt ny och fräschare look! Helt enkelt mycket bättre än den andra som var grå och tråkig tycker jag iaf. Hope you like it as well!

Oppa gangnam style

Ville bara visa er mitt häftiga linne jag skaffade från Monsoon i Nordstan när jag var där i onsdags.
OPPA GANGNAM STYLE!!

I wonder

Jobbat idag, helt okej. Håller på med min svenska uppsats som egentligen skulle lämnats in innan lovet... Går la halvt bra, hoppas bli klar med den om nån timme. 
 
Funderar lite på nyår, ska jag vara med mina "nya" vänner, eller "gamla" vänner, eller ska jag vara med mina barndomsvänner i Gbg som jag sällan träffar? Har ett svårt beslut här. 
Får nog tänka på detta mer efter jag är klar med mina studier... Hajdo.

Gbg

Har varit i Gbg med Sandra och Maja, var väldigt mysigt men ganska tröttsamt för jag fick inte tillräckligt med sömn hehe... Shoppade eftersom det var mellandagsrea, fick med lite godsaker hem som jag är ganska nöjd med. Imorgon blir det att jobba, mindre kul det.


I fell over again

Några bilder från igår.
Kollar på den fjärde filmen av HP och ville bara berätta att det var en mysig kväll igår. God mat, bra umgänge och... god mat. Jag hade även bakat innan de kom. När de skulle testa mina bakelser så tyckte de att vissa var för söta, som ex choklad cornflakes - 2dl socker, 2dl sirap, 6msk kakao... Haha rejält sött var det men jag följde bara recepten ;) Nu när alla har gått så kommer det bli massa städning att se fram emot...

Nine left to go!

MERRY XMAS EVERYONE! Ska alldeles strax sova men tänkte bara dela med er av min fina present som jag fått från min syrra, en snapback! Fast mamma gillade visst inte att jag hade keps på mig inomhus... Oh well whatever. Ha de så gött folket!


Wish I were here

Haft mycket att städa de senaste dagarna. Min mamma har bjudit in massa vänner för lite "julfest" och ja, kaaooos här hemma när hon skriker om att jag latar mig och inte hjälper till. Fast det är ju ändå sant. Tycker synd om mina föräldrar och syster som får göra allt jobb, jag har verkligen ingen koll på vart alla saker ska stå och ligga. För allt jag gör, har de alltid något att säga om. Men men, har det iaf lite slappt just nu. Ska snart baka lite godsaker!

Disneyland 2011

Önskar att jag kunde spola tillbaka tiden till 3 Januari, år 2012 när jag och min familj var i Hongkong. Dock så var vi där bara i två dagar och tre nätter för att sedan åka tillbaka till Sverige. Önskar att jag var mer turist-aktig av mig och tog massa bilder än bara ha kameran i väskan. ÅÅÅÅÅH, sån jävla ångest... Så himla fantastiskt det var där också!!

Color and black & white


No noise at all

Såhär såg jag ut på avslutningen och äntligen är det lov! (och nej, bilderna är egentligen inte så brusiga, la till det i efterhand på ps) Känns skönt att inte behöva vakna tidigt varje morgon och sluta fyra hela tiden. Har fortfarande några inlämningar kvar, ska ta och göra de alldeles strax. Nu, sova. Gonaaatt.

Feeling tired

Egentligen basket imorgon men skolan skulle göra något, så ingen träning då. Blir även uppehåll till vecka 1, fattar inte hur jag ska klara mig utan basket i två och en halv vecka buhuuu... 

I'm going to die without you

Sista träningen idag, nästa blir inte förrän 8 januari... Verkligen kul. Men det ska iaf bli skönt med lov snart, tre dagar kvar i skolan! Fick en julklapp av Twinie idag, en stiftpenna från märket Parker. Aldrig har nån köpt det till mig men den presenten uppskattades verkligen! Ska duscha nu och sen läsa klart boken som vi har på tyskan, härligt med många inlämningar innan lovet också.

Ingen matte, yippie.

Känns ganska bra att vi bara hade två lektioner idag, först engelska och sen fysik. Jag och Vivi drog till donken åt frölunda målet + McFlurry toblerone, det satte gott i magen! Skulle egentligen haft matte sista timmen men den blev inställd. Är hemma och käkar macka, ska ta och dra till Vivzter efter nån timme. Ciao

Oh boy, won't you fall for me?

Skola först, blev sedan att dra till stan med Vivi för att köpa lite julklappar. Drog vidare till skogstorp för att äta lussebullar och ben & jerry hos Twinie. Var med henne till tio och nu sitter jag här hemma i mitt fina lilla rum! Ska skriva klart min svenska idag, bara för att slippa tänka på det senare. Chilling out now... Hejdå folket.
(btw...fick till en perfect ponytail efter idrotten idag, stolt!)LOVINGCLOUD.BLOGG.SE